Fine by me

Varmt välkomna tillbaka hit, alla mina fina och fantastiska läsare, till ännu ett inlägg här på min blogg där jag för det mesta skriver om heminredning och design! Som många av er vet så är jag ju alltid på jakt efter vacker och rustik heminredning i Örebro för det är här omkring som jag själv bor och som jag tycker att det är som allra roligast att faktiskt hitta heminredning och designsaker som jag verkligen tycker om.

Det händer ju ganska så ofta dock att jag även tar mig till Jönköping eller Linköping till och med för att hitta vissa heminredningsdetaljer, men i de allra flesta fallen så lyckas jag ju faktiskt hitta precis det som jag söker här i Örebro. Hur som helst så ville jag faktiskt ju försöka vara till så stor hjälp som bara möjligt för mina läsare då jag vet att det är många av er som då alltså befinner sig i Örebro, Linköping eller Jönköping och som vill veta vart någonstans jag handlar min heminredning och ifall jag möjligtvis kan rekommenderas någon butik till er. Det kan jag absolut göra säger jag då, och därför så hade jag tänkt att jag faktiskt skulle ta och tipsa er om ett företag vid namn Fine by me. Fine by me har verkligen hur mycket fint som helst och jag lyckas verkligen alltid hitta någonting när jag är inne där! Jag kan varmt rekommendera att ni kikar vidare på det för det är det helt klart värt, enligt mig. Det är i alla fall det som jag skulle vilja tipsa er om ifall ni tycker om min stil. Ifall ni alltså gör det så kommer ni utan tvekan att hitta någonting som ni tycker om hos Fine by me. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi snart igen!