Jag behövde en snickare

Jag har bott i min villa i ett halvår och nu börjar det bli som jag vill ha det. Det har varit mycket som har behövt göras och det är långt ifrån klart men med hjälp av en snickare har jag kommit en bra bit på vägen! Jag är så glad att jag fann den här villan i Lindesberg och att jag hade råd att köpa den, men jag sålde min bostadsrätt och fick bra betalt och det lade jag i villan. Men det första som behövde göras var en köksrenovering och det tog denne snickare och hans team tre veckor att göra, men det blev fantastiskt fint och jag är så nöjd. Därefter har det varit lite av allt som behövde göras här och där i huset, men med en bra snickare vid min sida känns det som att det aldrig kommer att ta slut! Jag har verkligen tur som hittade honom.

Nu är det ju bara det att ingenting är gratis och även om denne snickare är alla tiders så kommer jag inte ha råd att göra allt på en gång men jag är i alla fall glad att köket är klart för det är som husets hjärta. Det är där man umgås och det är därför jag ville att det skulle bli riktigt fint. Jag ville ha ett mycket större kök och en vägg slogs ut och det har blivit helt i min smak och nu kan jag bjuda in riktigt många vänner och bekanta på middagar och vi får alla plats runt köksbordet. Jag hade tidigare en liten lägenhet och då var det inte möjligt att ha så här många över på middag. Det är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse och det är alltid kul att renovera och göra det som man vill!