Nöjd med denna hemtjänst

Ja, vi vet ju att när det står om hemtjänst i media så är det oftast inget positivt man får läsa. Därför är det så roligt att skriva det här inlägget för jag har ett par anhöriga som får hjälp varav den ena bor i Mariestad och den andra i Hälleskis och båda är eniga om att det är mycket bra hjälp och kvalité på personalen. De är alltid trevliga och hjälpsamma, ja till och med vänliga. Jag har läst att det i varit stora problem med hemtjänstpersonal som inte gör sitt jobb utan låter de anhöriga göra det. Det är naturligtvis inte alls bra. Men i vårt fall har allting fungerat jättebra både i Mariestad och Hälleskis. Om vi behöver hjälp för att komma till läkare, tandläkare eller fotvård så ordnar de det. Ja till och med var vi ute på en utflykt med bussen dit man hade arrangerat mat och dryck osv. Så vi kan intyga att deras service fungerar mycket bra.

Nu kan man lägga in så mycket i det här med hemtjänst, faktiskt så är det ju en form av hemtjänst att få städat hemma också men de flesta tänker på folk med stora vård- och omsorgsbehov. Jag funderar på att ta hjälp av det här företaget jag också då de erbjuder städning och jag är som så många andra en stressad person som inte får tiden att räcka till för allt som jag vill göra och ska ta och kontakta dem i morgon hade jag tänkt mig och så ska jag hålla er uppdaterade givetvis på vad vi bestämmer för någonting. Så kom tillbaka till bloggen i morgon och läs senaste nytt!

PS: Jag är en person som läser mycket inlägg på olika bloggar för jag gillar att följa olika människors vardag och få läsa om andras erfarenheter.