En byggfirma som hjälpte mig

Hej, här i Norrbotten är det fint väder och högsommartemperaturer. Här i Piteå har vi 25 grader varmt och man får passa på att njuta för snart är hösten här. Idag ska jag skriva ett inlägg och berätta om min köksrenovering och en så bra byggfirma som jag anlitade, deras snickare såg till att ge oss ett nytt kök på bara 3 veckor och det är knappt att man tror att det är sant. Jag hade köksdrömmar som inte gick i uppfyllelse förrän jag anlitade denna byggfirma, de lyckades snabbt och enkelt att reparera mitt kök så det ser fantastiskt ut igen. Jag har aldrig varit så nöjd med ett byggfirma förut, det är inte ofta man stöter på en sådan härlig grupp människor. De var alltid trevliga och tillmötesgående och verkligen intresserade av att göra sitt jobb bra. Jag hade några idéer till min köksrenovering som jag ville att de skulle implementera och de hade inga problem med det alls, snarare tvärtom. De sa att det var en bra idé och att vi skulle göra det på3 veckor från start till slut och mitt kök är nu verkligen drömköket som jag alltid har velat ha. Jag är så tacksam till dem och då vill jag såklart skriva ett inlägg så att ni som behöver vända er till en snickare vet om att ni alltid kan vända er till denna firma, och jag är helt övertygad om att ni inte kommer att bli besvikna. Jag vet att det finns många olika byggfirmor där ute, men denna skiljer sig verkligen från mängden och jag är så tacksam för deras snabba och bra arbete. tack igen! Om det är någonting mera ni vill att jag ska skriva om dem så ställ era frågor nere i kommentarsfältet så lovar jag att återkomma så snart som möjligt.